Inimene, abikaasa, ema, president, poliitik, tegija ja tegutseja

Ma uusaasta lubadusi ei anna ...

Mul ei ole kombeks anda uusaasta lubadusi ja seda juba ammu. Aastanumbri vahetusel soovin võimalikult palju tervist. Mõtlen sellele kuidas mul on elus vedanud ja millised suurepärased inimesed on mu ümber, olen armastatud,  minu kõrval on lähedased ja katus on pea kohal. Olen tänulik.
Üha rohkem teadvustades kui õnnelik ma olen, suudan aidata ka teisi. Olgu see siis tähtkuju :) või kasvava vanuse tõttu, aga enam ei ole vaja tormata, rabeleda ning kasvatada asjade kuhja. Parem on anda, osaleda, uuendada, pakkuda tuge ja püüda mõista. 

Ma olen oodanud imet ja seda näinud. Ma olen elus. Ma pakun tuge nendele, kes ootavad uut organit või on selle äsja saanud. Ma tean kui palju on selle "pinna alla", olen kogenud ja mõistan. 

Ma olen saanud tugevaks läbi keeruliste kogemuste.  Mind peetakse parajaks bitchiks, kuna ütlen siiralt välja mitmeid tõdesid, mida paljud välja öelda ei julge. Ja see "kuulsus" ei tee mind kurvaks. Vastupidi - loodan, et eeskuju nakatab üha rohkemaid.

Ma olen saanud nii selja taga, kui otse arvustamist väljanägemise, hääle või näiteks käte värisemise kohta ... Sellised lihtsalt on mind elus hoidvate ravimite kõrvaltoimed - mida väsinum olen, seda rohkem need silma paistavad, kuid see  "fassaadi hindamine" teeb vahel minulegi haiget.  Märkan üha rohkem kui palju on selliseid "negatiivseid inimesi" ning eemaldun neist nüüd juba teadlikult, kui vähegi võimalik.

Tean, et olen suutnud  ära teha ja muuta palju. Olen uhke, sest need tegevused on mõjutanud ja mõjutavad jätkuvalt suurt hulka inimesi.  Olen õnnelik just siin ja praegu. Olen tänulik nendele, kes minu ümber, minuga koos teevad võimatuid asju, olen tänulik neile kes mind toetavad. 

Ma olen, kes ma olen. Ma kas meeldin Sulle või mitte. Üks on kindel, ma ei ela selle pärast, et kellelegi meeldida. Elan selleks, et inimesi aidata, luua enda ümber õhkkonda, kus inimesed tahavad areneda ja viia ellu järgmiseid võimatuid asju.  Ja ma näen, et see toimib. Olen õnnelik, et saan luua.

2023 - tere tulemast!
Eelmine
Riigikogu valimised
Järgmine
Ennetada on odavam

Lisa kommentaar

Email again: