Inimene, abikaasa, ema, president, poliitik, tegija ja tegutseja

Jõulud ja aasta vahetumine

Seekordne lahkuv aasta on olnud helde. Kuidagi muudmoodi ei saa ju nimetada aastat, kus olen saanud teise võimaluse?
Nii ameerika mägede rohket aasta ma teist ei mäletagi. Ikka on olnud lopse ja vopse varemgi, tõusud ja mõõnad käivad meie kõigiga alati kaasas. Oleme ju inimesed. 

Kuid usaldust maailma ja saatuse vastu, imedesse uskumist ja imede juhtumist - seda kõike pole alati olnud. Olen päriselt andnud kontrolli käest ja uskunud parimat võimalikku tulemust. Olen näinud ja tundnud imet. Olen uskunud enda võimesse paraneda, et panustada. Olen tundnud inglite kohalolu ning muutunud seeläbi paremaks. Olen õppinud veel enam usaldama oma sisetunnet ja toimetama selle alusel. Olen lahti lasknud paljust ebavajalikust. Olen seadnud ennast esikohale. Olen õnnelik.          Olen tänulik kõige ja kõigi üle. 

Oma kallitega koosolemine on parim, mida aasta lõpuks planeerida ning mida ka järgnevatelt aastatelt oodata. Muud ei ole ju tegelikult vaja?

2019 aastal soovin Teile kõigile:
1. tervist ja seda ohtralt; 
2. kallite lähedust ja seda külluslikult; 
3. kõige väärtustamist mis on on teie ümber,
4. tolerantsust sh iseendale väiksemate nõudmiste esitamist;
5. rahulikkust ja mõõdukust;
6. rõõmsameelsust rohkem kui kurvameelsust;
7. armastust!
Eelmine
Argipäev ja midagi uut
Järgmine
2019

Lisa kommentaar

Email again:

Kommentaarid: 1

Aime Jõgi Suur tänu, Anneli, teile kõikide nende postituste eest! Suur tänu siiruse, julguse ja tarkuse jagamise eest! Ilusat jõuluaega, jõudu ja tervist! Õnne! Dec 24, 2018